Menu

Se vores menu

Forretter, pastaretter, fisk, kødretter og desserter

  • Aperol Spritz

    Aperol, prosecco, danskvand og appelsin.

  • Limoncello Tonic

    Limoncellolikør, tonicvand og citron.

  • Campari Lemon

    Campari, Schweppes lemon og citron.

  • Negroni

    Campari, gin, vermouth og appelsin.

  • Gin & tonic

    Tanquray gin, Schweppes tonic og citron (Hendricks gin +20,-)

85,-

  • Antipasto misto 140,-

    Blandet udvalg af italienske specialiteter

  • Involtini alla parmigiana 120,-

    Specialitet fra Syditalien. Friterede auberginer fyldte med mozzarellaost i en delikat tomatsauce spækket med basilikum og parmesanost.

  • Carpaccio alla Piemontese 130,-

    Oksecarpaccio lavet som i Piemonte. Tynde skiver af oksecarpaccio marineret med trøffelpesto og citron, toppet med rucola og parmesanost.

  • Cozze alla tarantina 110,-

    Blåmuslinger sauterede i hvidvin med cherrytomater, hvidløg og persille.

  • Prosciutto San Daniele e Bufala 170,-

    Prosciutto San Daniele DOP og frisk bøffelmozzarella på en bund af salat toppet med friske tomater, basilikumspesto og pinjekerner.

  • Pappardelle al Cinghale 160,-

    En smagfuld egnsret fra Norditalien. Brede båndpasta med en ragù (kødsauce) af langtidsmarineret vildsvinefilet.

  • Ravioli sogno déstate 170,-

    Fyldte ravioli med butternut squash vendt i en cremet spinatsauce, toppet med flydende taleggio ost.

  • Tagliolini al gambero 180,-

    Båndpasta med tigerrejer i en smagfuld cherrytomatsauce med hvidvin, hvidløg og persille.

  • Spaghetti alle vongole 190,-

    Traditionel ret fra Campania regionen. Spaghetti med venusmuslinger sauterede i hvidvin med hvidløg, persille og en anelse chili.

  • Tournedos Rossini 310,-

    Tournedos af oksemørbrad toppet med trøffelcreme, dertil Madeirasauce. (Tilføj foisgras paté + 30,-)

  • Ribeye al vino rosso 290,-

    Ribeye bøf med en delikat rødvinssauce.

  • Coniglio alla Genovese 235,-

    Egnsret fra Campania regionen. Kaninkød i en Genovesesauce bestående af langsomt tilberedte løg.

  • Faraona alle mandorle 230,-

    Perlehøne i en cremet sauce med honning og mandler.

Der medfølger kartofler og garniture til alle fisk- og kødretter.

  • Pesce del giorno dagspris

    Dagens friske fisk (spørg tjeneren)

Der medfølger kartofler og garniture til alle fisk- og kødretter.

  • Tiramisu 85,-

    Cremet kaffekage.

  • Gelato 85,-

    Italiensk is.

  • Formaggio 120,-

    To italienske ost (spørg tjeneren om dagens udvalg).

  • Dolce del giorno 85,-

    Dagens dessert (spørg tjeneren).

  • Antipasto misto

    Anretning med forskellige italienske specialiteter.

  • Medaglione di manzo al vino rosso

    Medaljon af oksemørbrad i en delikat rødvinssauce.

  • Dolce del giorno

    Dagens kage

  • 350,-

Spørg venligst tjeneren for information om dagens menu.

Følg med på de sociale medier

Vi er aktive på både Facebook og Instagram

Følg med i det seneste nye

På Facebook og Instagram kan du se vores seneste opslag, billeder, videoer, m.m.

Åbningstider

Åbent mandag-lørdag kl. 17-23 (køkkenet lukker kl.22)
Søndag: LUKKET

Vi tilbyder altid en 3 eller 4-retters menu