Menu

Se vores menu

Forretter, pastaretter, fisk, kødretter og desserter

  • Aperol Spritz

    Aperol, prosecco og danskvand

  • Campari Lemon

    Campari og limonata

  • Negroni

    Campari, gin og vermouth

  • Limoncello Tonic

    Limoncello og tonic.

85,-

  • Antipasto misto 110,-

    Blandet forret med forskellige italienske specialiteter

  • Carpaccio alla Piemontese 110,-

    Carpaccio af oksemørbrad med ruccola, parme trøffelpesto og citron

  • Gamberoni al vino bianco 120,-

    Hvidvinssauterede tigerrejer med cherrytomater, persille og hvidløg

  • Spaghetti ai frutti di mare 180,-

    Friske spaghetti med alt godt fra havet

  • Fettuccini al filetto 160,-

    Frisk båndpasta I en cremet trøffelsauce med stykker af oksemørbrad vendt med parmesanost

  • Tortelloni al gorgonzola 150,-

    Pasta fyldt med kød i en smagsfuld gorgonzolasauce toppet med valnødder

  • Medaglioni Zio Lino 240,-

    Medaglioner af oksemørbrad med Zio Linos specielle sauce med et tvist af trøffel

  • Ribeye a la griglia 250,-

    Grillet ribeyebøf med en aromatisk rødvinssauce

  • Sogliola al vino bianco e limone 250,-

    Søtunge stegt I hvidvin og citron

  • Der medfølger kartofler og garniture til alle kød- og fiskeretter.

  • Panna cotta 75,-

    Panna cotta med dagens frugtcoullis

  • Gelato misto 75,-

    Italiensk is.

Følg med på de sociale medier

Vi er aktive på både Facebook og Instagram

Følg med i det seneste nye

På Facebook og Instagram kan du se vores seneste opslag, billeder, videoer, m.m.

Åbningstider

Åbent mandag-lørdag kl. 17-23 (køkkenet lukker kl.22)
Søndag: LUKKET

4-retters menu

Vores 4-retters menu kan vælges mandag-lørdag

4-retters-menu