Menu
Se vores menu
Forretter, pastaretter, fisk, kødretter og desserter
-
Aperol Spritz
Aperol, prosecco, danskvand og appelsin.
-
Limoncello Tonic
Limoncellolikør, tonicvand og citron.
-
Campari Lemon
Campari, Schweppes lemon og citron.
-
Negroni
Campari, gin, vermouth og appelsin.
-
Gin & tonic
Tanquray gin, Schweppes tonic og citron (Hendricks gin +20,-)
85,-
-
Antipasto misto 140,-
Blandet udvalg af italienske specialiteter
-
Involtini alla parmigiana 120,-
Specialitet fra Syditalien. Friterede auberginer fyldte med mozzarellaost i en delikat tomatsauce spækket med basilikum og parmesanost.
-
Carpaccio alla Piemontese 130,-
Oksecarpaccio lavet som i Piemonte. Tynde skiver af oksecarpaccio marineret med trøffelpesto og citron, toppet med rucola og parmesanost.
-
Cozze alla tarantina 110,-
Blåmuslinger sauterede i hvidvin med cherrytomater, hvidløg og persille.
-
Prosciutto San Daniele e Bufala 170,-
Prosciutto San Daniele DOP og frisk bøffelmozzarella på en bund af salat toppet med friske tomater, basilikumspesto og pinjekerner.
-
Pappardelle al Cinghale 160,-
En smagfuld egnsret fra Norditalien. Brede båndpasta med en ragù (kødsauce) af langtidsmarineret vildsvinefilet.
-
Ravioli sogno déstate 170,-
Fyldte ravioli med butternut squash vendt i en cremet spinatsauce, toppet med flydende taleggio ost.
-
Tagliolini al gambero 180,-
Båndpasta med tigerrejer i en smagfuld cherrytomatsauce med hvidvin, hvidløg og persille.
-
Spaghetti alle vongole 190,-
Traditionel ret fra Campania regionen. Spaghetti med venusmuslinger sauterede i hvidvin med hvidløg, persille og en anelse chili.
-
Tournedos Rossini 310,-
Tournedos af oksemørbrad toppet med trøffelcreme, dertil Madeirasauce. (Tilføj foisgras paté + 30,-)
-
Ribeye al vino rosso 290,-
Ribeye bøf med en delikat rødvinssauce.
-
Coniglio alla Genovese 235,-
Egnsret fra Campania regionen. Kaninkød i en Genovesesauce bestående af langsomt tilberedte løg.
-
Faraona alle mandorle 230,-
Perlehøne i en cremet sauce med honning og mandler.
Der medfølger kartofler og garniture til alle fisk- og kødretter.
-
Pesce del giorno dagspris
Dagens friske fisk (spørg tjeneren)
Der medfølger kartofler og garniture til alle fisk- og kødretter.
-
Tiramisu 85,-
Cremet kaffekage.
-
Gelato 85,-
Italiensk is.
-
Formaggio 120,-
To italienske ost (spørg tjeneren om dagens udvalg).
-
Dolce del giorno 85,-
Dagens dessert (spørg tjeneren).
-
Antipasto misto
Anretning med forskellige italienske specialiteter.
-
Medaglione di manzo al vino rosso
Medaljon af oksemørbrad i en delikat rødvinssauce.
-
Dolce del giorno
Dagens kage
-
350,-
Spørg venligst tjeneren for information om dagens menu.

Følg med på de sociale medier
Vi er aktive på både Facebook og Instagram
Følg med i det seneste nye
På Facebook og Instagram kan du se vores seneste opslag, billeder, videoer, m.m.