Menu

Se vores menu

Forretter, pastaretter, fisk, kødretter og desserter

  • Aperol Spritz

    Aperol, prosecco, danskvand og appelsin.

  • Limoncello Tonic

    Limoncellolikør, tonicvand og citron.

  • Campari Lemon

    Campari, Schweppes lemon og citron.

  • Negroni

    Campari, gin, vermouth og appelsin.

  • Gin & tonic

    Tanquray gin, Schweppes tonic og citron (Hendricks gin +20,-)

85,-

  • Gamberoni all’aglio e vino bianco 120,-

    Tigerrejer i en delikat hvidvinssauce med cherrytomater, hvidløg og persille.

  • Vitello tonnato 120,-

    Tyndtskårede skiver af ovnbagt kalvefilet med tunsauce og kapers.

  • Carpaccio alla piemontese 120,-

    Carpaccio af oksemørbrad marineret med trøffelpesto og citron, toppet med ruccola og parmesanost.

  • Code di scampi alla sorrentina 130,-

    Jomfruhummerhaler i en cremet sauce med spinat.

  • RAVIOLONI ZIO LINO 180,-

    Hjemmelavede ravioli med kødfyld vendt i smagsfuld kødfond, fløde og parmesanost.

  • Fettuccine al filetto 160,-

    Frisk båndpasta i en cremet trøffelsauce med stykker af oksemørbrad og svampe, vendt i parmesanost.

  • SPAGHETTI ALLE CODE DI SCAMPI 190,-

    Friske spaghetti med jomfruhummerhaler med hvidvin, tomat, persille og hvidløg.

  • Ravioli neri in crema omandina 150,-

    Friske ravioli fyldte med havbars vendt i en cremet hummersauce.

  • Gnocchi alla Sorrentina 150,-

    Kartoffel gnocchi vendt i tomatsauce med basilikum og mozzarella.

  • SELLA DI VITELLO AL VINO BIANCO 230,-

    Sødmælkskalvekroner i hvidvins- og citronsauce.

  • Medaglioni di manzo tartufati 240,-

    Medaljoner af oksemørbrad med trøffelsauce.

  • Ribeye al vino rosso 260,-

    Ribeye bøf med en delikat rødvinssauce.

  • ROSETTE DI SOGLIOLA AI POMODORINI E VINO BIANCO 270,-

    Roser af frisk søtunge stegt med hvidvin, cherrytomater og citron.

  • Pesce spada con salsa al dragoncello 225,-

    Sværdfisk med en cremet estragonsauce, toppet med tomat og basilikum.

Der medfølger kartofler og garniture til alle kød- og fiskeretter.

  • Gelato misto 75,-

    Blandet italiensk is.

  • Tiramisú 75,-

    Hjemmelavet tiramisu.

  • Torta del giorno Dagspris

    Dagens kage (spørg tjeneren)

  • FORMAGGIO MISTO 110,-

    Dagens ost (spørg tjeneren)

  • CAPRESE DI BUFALA 110,-

    Traditionel tomatsalat med bøffelmozzarella.

Følg med på de sociale medier

Vi er aktive på både Facebook og Instagram

Følg med i det seneste nye

På Facebook og Instagram kan du se vores seneste opslag, billeder, videoer, m.m.

Åbningstider

Åbent mandag-lørdag kl. 17-23 (køkkenet lukker kl.22)
Søndag: LUKKET

3-retters menu

Vores 3-retters menu kan vælges mandag-lørdag

Hver dag tilbyder vi en god og smagsfuld 3-retters menu, som varierer fra dag til dag.
Spørg tjeneren om dagens menu